De ce rezistă?

Au fost şi zile mai bune: biblioteca avea şi o filială, în satul Picior de Munte (care are un număr de locuitori mai mare decât toate celelalte sate ale comunei la un loc); biblioteca şi filiala ei au funcţionat când în localul căminului cultural, când în localul şcolii.
Au fost şi zile mai rele: filiala de la Picior de Munte s-a desfiinţat; biblioteca Dragodana a fost mutată într-o baracă.
Acum se pare că începe să fie mai bine: la Picior de Munte încă nu este bibliotecă, dar cea de la Dragodana a primit o încăpere în fostul local al primăriei şi acum încă una pentru echipamentele biblionet.
Computerele nu vor lua locul cărţilor, dar vor mări cu siguranţă numărul celor care vor vizita biblioteca. Deci... cu multă muncă şi implicare din partea unor oameni care au darul de a sfinţi locul unde lucrează... şi cu ajutorul tehnologiei... biblioteca rezistă!

joi, 28 octombrie 2010

Și a fost...


Și a fost inaugurarea...
A fost și prima utilizare oficială a centrului Biblionet: un grup de elevi din clasa a IV-a, de la Școala nr. 2 Picior de Munte. Elevii au primit drept recompensă (pentru rezultatele la învățătură, atitudine și comportament) o vizită la biblioteca din comună și, implicit, la centrul cu calculatoare și internet pentru public.
A fost o activitate educativă și distractivă în același timp.
Primii pași au fost făcuți...
Ce urmează?

5 comentarii:

  1. Vizita la Bliblionet a fost una dintre zilele speciale
    Matei Loredana

    RăspundețiȘtergere
  2. a fost o zi frumoasa
    matei gabriela

    RăspundețiȘtergere
  3. O zi speciala si frumoasa!!!!!!
    Mari Mihalache

    RăspundețiȘtergere
  4. A fost o zi minunata mai ales ca am imprumutat si o carte foarte interesanta de la biblioteca
    Tudora Andreea

    RăspundețiȘtergere
  5. Cand am fost la biblionet mi s-a parut o zi minunata si speciala.
    Iulia

    RăspundețiȘtergere